"Veolia transport" otvara turističku agenciju u Beogradu

Bez autora
Feb 23 2011

Vodeći strani investitor u oblasti prevoza putnika "Veolia Transport" najavio je danas da će početkom marta otvoriti novu poslovnicu svoje turističke agencije u Beogradu, a svoju ponudu predstaviće i na predstojećem Sajmu turizma. Turistička agencija "Veolia Transport" specijalizovana je za organizaciju grupnih putovanja, kao što su đačke ekskurzije, ali se bavi organizacijom i individualnih aranžmana. "Veolia Transport", deo multinacionalne kompanije "Veolia Environnement", vodeći je svetski privatni operater u javnom transportu sa 78.000 zaposlenih u 28 zemalja širom sveta, sa više od 38.000 vozila, 2,8 milijardi putnika godišnje i ukupnim godišnjim obrtom od pet milijardi evra. "Veolia Transport" u Srbiji postala je jedan od samo dva strana investitora u oblasti javnog transporta kupovinom dve kompanije - "Litas" iz Požarevca i "Luv - Braća Šarac" iz Beograda.

"Veolia transport" otvara turističku agenciju u BeograduVodeći strani investitor u oblasti prevoza putnika "Veolia Transport" najavio je danas da će početkom marta otvoriti novu poslovnicu svoje turističke agencije u Beogradu, a svoju ponudu predstaviće i na predstojećem Sajmu turizma.

Turistička agencija "Veolia Transport" specijalizovana je za organizaciju grupnih putovanja, kao što su đačke ekskurzije, ali se bavi organizacijom i individualnih aranžmana.
 
„Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo posle otvaranja poslovnice i Beograđanima moći da ponudimo najveći kvalitet usluga koje 'Veolia Transport' pruža korisnicima usluga u 28 zemalja u kojima poslujemo", izjavio je direktor "Veolia Transport Srbija" Klaus Gothold.

"Veolia Transport", deo multinacionalne kompanije "Veolia Environnement", vodeći je svetski privatni operater u javnom transportu sa 78.000 zaposlenih u 28 zemalja širom sveta, sa više od 38.000 vozila, 2,8 milijardi putnika godišnje i ukupnim godišnjim obrtom od pet milijardi evra.

"Veolia Transport" u Srbiji postala je jedan od samo dva strana investitora u oblasti javnog transporta kupovinom dve kompanije - "Litas" iz Požarevca i "Luv - Braća Šarac" iz Beograda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik